Fietsroutes

Ontdek de schoonheid van Voorthuizen en de Veluwe op de fiets. Met een uitgebreid netwerk van fietsknooppunten kunt u gemakkelijk uw eigen route samenstellen of een van de vooraf bepaalde routes volgen. Fiets door de natuur, langs historische plekken en geniet van de rustige omgeving.

Fietsen in Voorthuizen en omgeving
Fietsen in de natuur rondom Voorthuizen is heerlijk en het uitgebreide netwerk van knooppunten maakt fietsen nog leuker en zelf een route uitstippelen nog makkelijker. Denkt u eens aan een fietstocht naar Radio Kootwijk of richting Putten en het Putterstoomgemaal. Wilt u meer bossen dan is de natuur rondom Garderen met het Speulderbos erg mooi. Vindt u het leuk om zelf een route samen te stellen dan verwijzen u naar de website van Routes op de Veluwe en Route.nl

Een kaart met alle fietsknooppunten op de Veluwe is te koop bij het Toeristisch Informatie Punt in Voorthuizen.

ROUTE DE LODEWIJK NAPOLEON
Een route met een koninklijke tint. Je treedt namelijk letterlijk in de voetsporen van de eerste koning van Holland, Lodewijk Napoléon.

ROUTE GIRO DI BARNEVELD
Een fietstocht van 75 km langs alle kernen van de gemeente Barneveld. Meer informatie vindt u op girodibarneveld.nl. Bekijk ook de tv-commercial over de Giro di Barneveld. Klik HIER om het filmpje te zien.

ROUTE WEST VELUWSE VARIATIE

ROUTE BOER EN LANDSCHAP

Op zoek naar iets anders?

Wat datch je bijvoorbeeld van ergen wat eten of shoppen in de regio
Voorthuizen.