Boswachter Bennie

Ik ben Bennie. Jij mag boswachter Bennie zeggen. Ik ben de boswachter van Voorthuizen. Nog niet iedereen kent mij, maar daar komt snel verandering in.

De dames en heren van de ondernemersvereniging hebben mij namelijk gevraagd om ambassadeur te worden van dit geweldige dorp. Ze zien in mij een vrolijke, enthousiaste Bourgondiër. Echt zo iemand die op een feestje niet mag ontbreken. Ze zien in mij ook een actieve en sportieve vriend. Gastvrij en altijd in voor een praatje. Goed van vertrouwen en ik sta midden in het leven. Ik kijk om naar mijn buren en doe graag iets voor een ander. Ik kan goed met jong en oud. Met arm en rijk. Ik omarm het dorp waar ik geboren ben.

Verder weet ik veel van de natuur en houd ik van het buitenleven. Je kunt mij tegenkomen op de fiets of wandelend in en rondom Voorthuizen. Wil je iets weten over de geschiedenis van het dorp? Ik heb altijd een goed verhaal paraat. Je kunt mij het hemd van het lijf vragen over deze geweldige plek. Dit stukje Nederland waar iedereen wel zou willen wonen. Met haar prachtige landschap. Met haar kerken en kroegen. Bos en hei, de braderieën en markten. Het gezellige centrum. De Floralia. Recreatie en wat hier te doen is.

En dan haar inwoners; Boeren, burgers en buitenlui. Vriendelijke mensen. Het dorp waar niemand beroemd is, maar iedereen bekend. Ik houd van mijn dorp en daarom presenteer  ik mijzelf met trots als het nieuwe gezicht van Voorthuizen.

Een vrolijke groet,
BOSWACHTER BENNIE

Volg Boswachter Bennie ook op Facebook
Boswachter Bennie is per mail te bereiken via boswachterbennie@voorthuizen.com