achtergrondafbeelding

Vrijwilligers gezocht

OPROEP VRIJWILLIGERS GEZOCHT!


Voel jij je helemaal thuis in Voorthuizen en omgeving en wil je deze plaats promoten?

Word dan gastheer of gastvrouw bij het Toeristisch Informatiepunt Voorthuizen (de Pipowagen, die staat tegenover de ingang van AH op het Smidsplein). Je wordt dan lid van een leuk en gezellig team dat momenteel bestaat uit vier leden. Je werkt in overleg met het team 1 of 2 dagen per week. Een dag is in het voorseizoen 3 of 4 uur en in het hoogseizoen 5 of 4 uur. In het voorseizoen zijn we op donderdag gesloten. Zondags gesloten.

Het is een vrijwillige functie. Maar naast een vaste vrijwilligersvergoeding krijg je een ontzettend leuke tijd, veel vrolijke mensen en leuke uitjes met het team. Ook kun je een Veluwe Pas krijgen waarmee je éénmalig gratis een hoop attracties op de Veluwe kunt bezoeken. Denk hierbij aan de Apenheul, Openlucht museum, paleis het Loo, Burgers Zoo maar ook diverse, misschien voor jou nog onbekende musea. De pas moet voor 1 maart worden aangevraagd.

Interesse?! Bel naar Wilco de Jong (Tel. 06 55 765553), of loop eens binnen. We staan er vanaf vrijdag 29 maart.

=======================================================================================================================================

Dat er veel evenementen in Voorthuizen zijn is bijna vanzelfsprekend. Maar om veel evenementen te mogen organiseren zijn er verkeersregelaars nodig!
In Voorthuizen hebben we gelukkig veel vrijwilligers die dit mogelijk maken. Maar ook Verkeers Team Voorthuizen heeft zeer dringend nieuwe vrijwilligers nodig om de toekomst van evenementen te kunnen garanderen.  Vind je het leuk om mee te werken aan een een geslaagde dag? Met je gelijk aan! De opleiding hiervoor is heel makkelijk en kost ca. 1 uur van je tijd. Daarna ontvang je het certificaat wat 1 jaar geldig is.

Interesse? Neem eens contact met Henk van Doorn op (Tel. 06 30 364301)