achtergrondafbeelding

Toeristisch informatiepunt Voorthuizen

 

BEDANKT!
Zaterdag 24 oktober 2020 was de laatste dag van het jaar dat de pipowagen was geopend.

Seizoen 2020 was in alle opzichten anders dan anders. We zijn blij dat het Toeristisch Informatie Punt in ieder geval de deuren kon openen vanaf 1 juli. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer “gewoon” traditioneel open vanaf Goede Vrijdag. Tot die tijd zijn alle afleveringen van “Tips van de meisjes van de TIP’s” terug te kijken ter inspiratie en alle activiteiten en leuke dingen (in de omgeving) die door gaan zullen wij hier vermelden!

Bedankt voor de positieve reacties! Stay safe en graag tot volgend jaar!
www.gobarneveld.nl


Bij dit informatiepunt kunt u buiten goede tips, folders en verhalen ook terecht voor fiets-, wandel- en ruiterkaarten, mooie routes, prachtige boeken over de Veluwe en leuke souvenirs. Ook de regionale producten vinden er onderdak zoals die van Veluwse Vachten. Kom gewoon gezellig binnen!

OPROEP; VRIJWILLIGERS GEZOCHT! 
Voel jij je helemaal thuis in Voorthuizen en omgeving en wil je deze buurt promoten? Word dan gastheer of gastvrouw bij het toeristisch informatiepunt Voorthuizen. Het is een vrijwillige functie maar naast een vaste vrijwilligersvergoeding krijg je een ontzettend leuke tijd, veel vrolijke mensen en een gezellige team met leuke uitjes. Ook krijg je een ambassadeurspas waarmee je eenmalig gratis een hoop attracties op de Veluwe kunt bezoeken. Denk hierbij aan de Apenheul, Openlucht museum, paleis het Loo, Burgers Zoo maar ook diverse, misschien voor jou nog onbekende musea. Interesse?! Bel naar Wilco de Jong (06-55765553)