achtergrondafbeelding

Toeristisch Informatiepunt Voorthuizen (pipowagen)

De openingstijden van het Toeristisch Informatiepunt (de pipowagen) in Voorthuizen
Maandag: 12:30 – 16:30 uur
Dinsdag: 10:00 – 15:00 uur
Woensdag: 10:00 – 15:00 uur
Donderdag: 10:00 – 13:00 uur
Vrijdag: 12:30 – 16:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 14:00 uur
Zondag:  gesloten

Locatie: tegenover de Albert Heijn aan het Smidsplein in Voorthuizen.
Volg de Facebook pagina van het Toeristisch Informatiepunt voor de meest actuele openingstijden en de laatste nieuwtjes.

Bij dit informatiepunt kunt u buiten goede tips, folders en verhalen ook terecht voor fiets-, wandel- en ruiterkaarten, mooie routes, prachtige boeken over de Veluwe en leuke souvenirs. Ook de regionale producten vinden er onderdak zoals die van Veluwse Vachten. Kom gewoon gezellig binnen!

OPROEP; VRIJWILLIGERS GEZOCHT! 
Voel jij je helemaal thuis in Voorthuizen en omgeving en wil je deze buurt promoten? Word dan gastheer of gastvrouw bij het toeristisch informatiepunt Voorthuizen. Het is een vrijwillige functie maar naast een vaste vrijwilligersvergoeding krijg je een ontzettend leuke tijd, veel vrolijke mensen en een gezellige team met leuke uitjes. Ook krijg je een Veluwe Pas waarmee je éénmalig gratis een hoop attracties op de Veluwe kunt bezoeken. Denk hierbij aan de Apenheul, Openlucht museum, paleis het Loo, Burgers Zoo maar ook diverse, misschien voor jou nog onbekende musea. Interesse?! Bel naar Wilco de Jong (06-55765553)