achtergrondafbeelding

Kerstmarkt

Het begint al een aardige traditie te worden, de OndernemersVereniging Voorthuizen (OVV) organiseert elk jaar weer een gezellige kerstmarkt. Wat geboren is als leuk extraatje tijdens de koopavonden, is inmiddels uitgegroeid tot een evenement op zich van formaat.

Vrijwel het gehele winkel centrum van Voorthuizen wordt gevuld met gezellige kraampjes met uiteraard kerst gerelateerde artikelen zoals verlichting, versieringen voor binnen en buiten, kadootjes en accessoires. Maar ook “gewone” spullen zijn te verkrijgen zoals kleding, electronica, interieur en exterieur artikelen, cosmetica en hobby artikelen. Vanzelfsprekend mag ook de innerlijke mens niet vergeten worden dus als aanvulling op de lokale horeca die vanaf hun terras o.a. warme chocolademelk, erwtensoep en gluhwein aanbieden, zullen er ook braadworsten, oliebollen, hamburgers, poffertjes en churro’s verkrijgbaar zijn.

Het geheel wordt gezellig aangekleed met o.a. lampjes en niet te vergeten de sfeerverlichting die tijdens de feestmaanden al het dorp aan de lantaarnpalen hangen en de diverse verlichte bomen.

Onderstaand filmpje geeft een sfeerimpressie. Kom zelf, real life, genieten in 2021!

Toegang vrij, parkeren gratis.