achtergrondafbeelding

De Voorthuizer Kerstmarkt

Het begint al een aardige traditie te worden, de OndernemersVereniging Voorthuizen (OVV) organiseert ook dit jaar weer de gezellige Voorthuizer Kerstmarkt. Wat geboren is als leuk extraatje tijdens de koopavonden, is inmiddels uitgegroeid tot een evenement op zich van formaat.

Ook dit jaar wordt De Voorthuizer Kerstmarkt samen met de wekelijkse warenmarkt gehouden op zaterdag 17 december van 09:00 tot 17:00uur.

Vrijwel het gehele winkel centrum van Voorthuizen wordt gevuld met gezellige kraampjes met uiteraard kerst gerelateerde artikelen zoals verlichting, versieringen voor binnen en buiten, cadeaus en accessoires. Maar ook “gewone” spullen zijn te verkrijgen zoals kleding, elektronica, interieur en exterieur artikelen, cosmetica en hobby artikelen. Vanzelfsprekend mag ook de innerlijke mens niet vergeten worden dus als aanvulling op de lokale horeca die vanaf hun terras o.a. warme chocolademelk, erwtensoep en gluhwein aanbieden, zullen er ook braadworsten, oliebollen, hamburgers, poffertjes en churro’s verkrijgbaar zijn.

Het geheel wordt gezellig aangekleed met o.a. lampjes en niet te vergeten de sfeerverlichting die tijdens de feestmaanden al het dorp aan de lantaarnpalen hangen en de diverse verlichte bomen.

Wilt u meer informatie over de Voorthuizer Kerstmarkt? Mail naar webmaster@voorthuizen.com

Wilt u inschrijven?
Neem dan contact op met:
Frits Events
Telefoon: 033 2580598
Email: info@fritsevents.nl

Onderstaand filmpje geeft een sfeerimpressie :-)

Toegang vrij, parkeren gratis.