achtergrondafbeelding

Fietsroutes

Fietsen in Voorthuizen en omgeving
Fietsen in de natuur rondom Voorthuizen is heerlijk en het uitgebreide netwerk van knooppunten maakt fietsen nog leuker en zelf een route uitstippelen nog makkelijker. Denkt u eens aan een fietstocht naar Radio Kootwijk of richting Putten en het Putterstoomgemaal. Wilt u meer bossen dan is de natuur rondom Garderen met het Speulderbos erg mooi. Vindt u het leuk om zelf een route samen te stellen dan verwijzen u naar de website van Routes op de Veluwe en Route.nl

Een kaart met alle fietsknooppunten op de Veluwe is te koop bij het toeristisch informatiepunt in Voorthuizen.

Proeftour “Kiplekker Barneveld”
Twee mooie routes van 51 km en 41 km door de gemeente Barneveld met de dorpen Voorthuizen, Garderen, Kootwijkerbroek, Terschuur, Stroe, Zwartebroek, De Glind, Kootwijk en Achterveld. De route is uitgezet op de bekende fietsknooppunten. Een routekaart, inclusief kortingsbonnen voor onderweg, is gratis verkrijgbaar bij het Toeristisch Informatiepunt in Voorthuizen (in de Pipowagen, tegenover de AH aan het Smidsplein)

Giro di Barneveld
Giro di Barneveld, een fietstocht van 75 km langs alle kernen van de gemeente Barneveld. Meer informatie vindt u op www.girodibarneveld.nl. Bekijk ook de tv-commercial over de Giro di Barneveld. Klik HIER om het filmpje te zien.

PON-GiroDiBarneveld-snelwegscherm-v1-2-1024x512