Voorthuizer Kerstmarkt

vrijdag 13 december
15:00 uur
Centrum Voorthuizen

Het begint al een aardige traditie te worden, de OndernemersVereniging Voorthuizen (OVV) organiseert ook dit jaar weer de gezellige Voorthuizer Kerstmarkt. Wat geboren is als leuk extraatje tijdens de koopavonden, is inmiddels uitgegroeid tot een evenement op zich van formaat.

Dit jaar wordt De Voorthuizer Kerstmarkt gehouden op vrijdag 13 december van 15:00 tot 21:00uur. Locatie: Hoofdstraat + Bunckmanplein.

Vrijwel het gehele winkel centrum van Voorthuizen wordt gevuld met gezellige kraampjes met uiteraard kerst gerelateerde artikelen zoals verlichting, versieringen voor binnen en buiten, cadeaus en accessoires. Maar ook “gewone” spullen zijn te verkrijgen zoals kleding, elektronica, interieur en exterieur artikelen, cosmetica en hobby artikelen. Vanzelfsprekend mag ook de innerlijke mens niet vergeten worden dus als aanvulling op de lokale horeca die vanaf hun terras o.a. warme chocolademelk, erwtensoep en gluhwein aanbieden, zullen er ook braadworsten, oliebollen, hamburgers, poffertjes en churro’s verkrijgbaar zijn.

Wat is er te doen?
van 15:00 – 21:00 uur is er een ESV Kerst rolschaatsbaan (Bunckmanplein)
van 15:00 – 21:00 uur Maak een knotsgekke foto en neem ze gelijk mee bij de OVV Photobooth (ter hoogte van de grote Kerstboom bij de DA)
van 16:00 – 20:00 uur Maak een rondrit op een arrenslee met de Kerstman (ter hoogte van de grote Kerstboom bij de DA)
van 18:30 – 20:30 uur Kapel Decibel door het centrum heen

GRATIS koekjesbakken voor de kinderen op het Bunckmanplein met de medewerking van Bakkerij Schreuder, De Soete Suikerbol en Veenhuizen Groep.

Ook Boswachter Bennie zal je tegen kunnen komen op de Kerstmarkt. Of hij loopt rond met zijn bekende kruiwagen, of hij zit bij het kampvuur marshmallows te roosteren. Gezellig!

Het geheel wordt gezellig aangekleed met o.a. lampjes en niet te vergeten de sfeerverlichting die tijdens de feestmaanden al het dorp aan de lantaarnpalen hangen en de diverse verlichte bomen.

Meer informatie over de Voorthuizer Kerstmarkt? Mail naar webmaster@voorthuizen.com

Inschrijven?
Neem dan contact op met:
Frits Events
Telefoon: 033 2580598
Email: info@fritsevents.nl

Onderstaand filmpje geeft een sfeerimpressie 🙂

Toegang vrij, parkeren gratis.

Op zoek naar iets anders?

Wat dacht je bijvoorbeeld van onze routes?
Bekijk hier alle fiets- en wandelroutes in de regio Voorthuizen.