achtergrondafbeelding
Header afbeelding

Rotary zwemfestijn

Zwembad de Heuvelrand

Evenement

Rotary zwemfestijn

Datum
Zaterdag 10 februari 2024

Begintijd
14:00

Noteer in je agenda, zaterdag 24 februari het Rotary Zwemfestijn

Wat is het Rotary Zwemfestijn? Tijdens het Zwemfestijn zwemmen teams van 6-8 personen in estafetteverband binnen 45 minuten zoveel mogelijk baantjes. Per ronde duiken er meerdere teams in het water. Dit gaat de gehele dag door, van ’s middags tot laat in de avond. Zo doen er honderden zwemmers mee.

Muziek en vele andere attracties zorgen voor een fantastische sfeer. Sponsoren kunnen hun naam verbinden aan het Zwemfestijn. Zij doneren een vast bedrag of sponsoren een zwemmer per baantje. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden om het goede doel te steunen en het Zwemfestijn tot een groot succes te maken.

Programma
Om 14:00 uur gaan de eerste teams het water in en rond 21:30 uur komen de laatste zwemmers weer op het droge. Daarna zal burgemeester Jacco van der Tak de cheque met het ingezamelde bedrag overhandigen aan de Zambia 2024 groep. Gedurende de middag en avond is er niet alleen activiteit in het water maar ook volop vertier ernaast. Zo hebben we een DJ die voor swingende begeleiding van de zwemmers zorgt, een niet-van-echt-te-onderscheiden Elvis Presley en een spetterend optreden van ivaronsax. Daarnaast wordt er geschminkt en kun je tussen de haaien zwemmen in een heuse 3D-duiksimulator!

Kortom, ook als je niet meezwemt is een bezoek aan het Zwemfestijn echt de moeite waard. En dan mag je natuurlijk ook nog de zwemmers aanmoedigen!