Meer voor Mannen dag

zaterdag 15 juni
10:00 uur
Centrum Voorthuizen

Op zaterdag 15 juni zal het centrum van Voorthuizen in het teken staan van een dag vol met brute, stoere mannen dingen.
De Meer voor Mannendag. De naam zegt het al, een dag samengesteld met iets meer aandacht voor de mannen en grote jongens.

VERKIEZING DE BESTE (AANSTAANDE) VADER VAN VOORTHUIZEN 2024
Deze eeuwige roem kan verdiend worden door allerlei opdrachten uit te voeren die een goede vader zou moeten beheersen.  Enkele opdrachten zijn Trekker-Trekken, een boxwedstrijd, spijker slaan, hanging bar en banden wisselen, en nog een paar verrassingsopdrachten. Hilarisch en…  met een knipoog

BUGGY-EXPERIENCE
Tegen een kleine vergoeding kunnen  bezoekers een rondje meerijden in een SSV! Simpel gezegd, dat zijn 2-persoons buggy’s die ook in de DAKAR RALLY meerijden, maar deze is niet begrensd. Echt heeeeel gaaf!

ELECTRISCH-RIJDEN-EXPERIENCE
De ontwikkelingen gaan razend snel, zowel in motorsport als op de openbare weg. Maak nu op een leuke manier kennis met bijvoorbeeld het rijden in een elektrische/hybride auto.

GRATIS PENDELDIENST
Ook dit jaar hebben we de hele dat de beschikking over een pendeldienst met chauffeur. Deze zal bezoekers va enkele grotere vakantieparken vervoeren naar en van het centrum en naar de verschillende locaties.

DE ZOETE INVAL
Na vertrek van de weekmarkt zal het Bunckmanplein gevuld worden met allerlei leuke, spectaculaire voertuigen. Dit kan van alles zijn. Oud, nieuw en zelfbouw. Hoe gekker hoe beter. Heb jij iets of ken je iets? Laat het ons weten!

RONDJE OM DE KERK
Om deze dag met een klein maatschappelijk tintje af te sluiten, bieden wij mensen/kinderen die wel wat afleiding kunnen gebruiken (bijv. door ziekte) aan om een rondje mee te rijden in een speciaal voertuig. Maximaal een 1/2 uur met een rondje om de kerk. Dit in samenwerking met lokale Stichting Make Memories.

DE VOORTSCHE BBQ WEDSTRIJD

Op zoek naar iets anders?

Wat dacht je bijvoorbeeld van onze routes?
Bekijk hier alle fiets- en wandelroutes in de regio Voorthuizen.