achtergrondafbeelding
Header afbeelding

Mannen Zangavond

Gereformeerde Kerk

Evenement

Mannen Zangavond

Datum
Vrijdag 17 februari 2023

Begintijd
19:30

Jurjen ten Brinke ( E.O) spreekt op 6e Mannen Zangavond Voorthuizen

VOORTHUIZEN – Na 5 succesvolle jaren en op veler verzoek houdt het comité van de Mannen Zangavond Voorthuizen op vrijdag 17 februari de zesde zangavond voor mannen, zeker nu het weer kan!

Jurjen ten Brinke zal deze avond in de Gereformeerde Kerk aan de Hoofdstraat 142 in Voorthuizen leiden en de verbindende teksten tussen de verschillende liederen verzorgen.

Jurjen ten Brinke werkt bij de Evangelische Omroep  o.a. als presentator bij Nederland Zingt. Naast opwekkingsliederen, liederen uit de evangelische liedbundel en uit de bundel van Johannes de Heer worden er ook psalmen in zowel de oude als nieuwe berijming gezongen.

Naast Jurjen ten Brinke werken organist Evert van de Veen en dirigent Adriaan Bruinink aan de mannenzangavond mee. De avond is alleen toegankelijk voor mannen. Dames kunnen de mannenzangavond volgen via YouTube (Gereformeerde Kerk Voorhuizen).

Het organisatiecomité (bestaande uit Gijs van den Brink, Jan van Zutphen en Wim van Steeg roept alle mannen uit de regio op, er een indrukwekkende zangavond met vele mannenstemmen ( 500 mannen) van te maken, tot eer en lof van God.

De toegang is gratis, een collecte wordt gehouden ter bestrijding van de onkosten en voor een goed doel, Tear Fund.

Aanvang 19.30 uur.

www.mannenzangavondvoorthuizen.nl