Koningsnacht met Tim van Leijenhorst & The Euros

vrijdag 26 april
20:00 uur
Oranjeterrein

Ook voor de komende Koningsnacht heeft de Oranjevereniging Voorthuizen weer 2 topacts naar Voorthuizen weten te halen!

Tim van Leijenhorst
Zijn voorliefde voor Nederlandse muziek heeft hij altijd al gehad, maar in 2016 is hij pas echt professioneel begonnen met zijn muziekcarrière. Hij is begonnen met talentenjachten waaronder het feestje in Zeist bij Henk Dissel, de Plashoeve en Jantjes Verjaardag. Al snel gooide Tim zijn contacten boekje open en stond hij al snel tussen grote Nederlandse namen zo als: Tino Martin, John west, Henk Dissel, John de Bever, Yves Berendse en nog vele anderen. In 2018 heeft Tim meegedaan aan het SBS6 programma “So you think you can sing”, hier wist hij in de finale een tweede plek te bemachtigen.

Ook deed Tim in 2018 mee aan House of Talent, een televisieprogramma van SBS6 waar hij uit duizenden aanmeldingen uit was gekozen en zat hij bij de laatste 12 talenten. Al 5 jaar lang treedt Tim op bij hét zomerfestival van Gelderland, Gelderpop. Dit festival trekt jaarlijks 12.000 bezoekers, en is dan ook een enorm podium voor hem.

The Euros
Verrassender, muzikaler en enthousiaster dan ooit tevoren: The Euros spelen de haringen uit de tent en komen er lachend mee weg. En gelachen wordt er!
Naast een zondvloed aan hits zorgt dit powertrio met hun briljante interactie en knallende show voor steengoed vermaak. Met shows op de Zwarte Cross, de Nijmeegse Vierdaagse, in Hongkong en Afghanistan komt het totaal op een verbijsterend aantal van meer dan 1500 optredens. Door de wol geverfd en door het volk geprezen: dat zijn de drie enthousiastelingen van The Euros.

Betrap jezelf op het bespelen van de luchtgitaar, zing de longen uit je lijf, en geniet voor de verandering eens van een waanzinnig trio zonder schuldgevoel..!

De avond wordt traditioneel afgesloten met een grote vuurwerkshow

De entreekaarten zijn vanaf 1 april online te koop via https://www.oranjeverenigingvoorthuizen.nl/tickets/
Voorverkoop € 22,50
Prijs aan de kassa € 25,00 (op 26 april kunnen er alleen kaarten aan de kassa worden gekocht)
Leden op vertoon van E-ticket 2024 gratis toegang

Kassa open vanaf 18:00 uur

Locatie: Oranjeterrein aan de Roelenengweg.

Voor meer informatie kijk op: oranjeverenigingvoorthuizen.nl

Op zoek naar iets anders?

Wat dacht je bijvoorbeeld van onze routes?
Bekijk hier alle fiets- en wandelroutes in de regio Voorthuizen.