achtergrondafbeelding
Header afbeelding

Kerstmarkt

Centrum Voorthuizen

Evenement

Kerstmarkt

Datum
Saturday 19 December 2020

Begintijd
09.00

Eindtijd
18.00

Het begint al een aardige traditie te worden, de OndernemersVereniging Voorthuizen (OVV) organiseert ook dit jaar weer de gezellige kerstmarkt. Wat geboren is als leuk extraatje tijdens de koopavonden, is inmiddels uitgegroeid tot een evenement op zich van formaat.

Ook dit jaar wordt de Kerstmarkt samen met de wekelijkse warenmarkt gehouden op zaterdag 19 december van 09:00 tot 18:00uur. De Kerstmarkt zal in de Hoofdstraat met ca. 130 kramen goed gevuld worden en de warenmarkt zal op het Bunckmanplein staan.

Vrijwel het gehele winkel centrum van Voorthuizen wordt gevuld met gezellige kraampjes met uiteraard kerst gerelateerde artikelen zoals verlichting, versieringen voor binnen en buiten, cadeaus en accessoires. Maar ook “gewone” spullen zijn te verkrijgen zoals kleding, elektronica, interieur en exterieur artikelen, cosmetica en hobby artikelen. Vanzelfsprekend mag ook de innerlijke mens niet vergeten worden dus als aanvulling op de lokale horeca die vanaf hun terras o.a. warme chocolademelk, erwtensoep en gluhwein aanbieden, zullen er ook braadworsten, oliebollen, hamburgers, poffertjes en churro’s verkrijgbaar zijn. Ook zullen er 2 muziekpodia staan.

Het geheel wordt gezellig aangekleed met o.a. lampjes en niet te vergeten de sfeerverlichting die tijdens de feestmaanden al het dorp aan de lantaarnpalen hangen en de diverse verlichte bomen.

Toegang vrij, parkeren gratis.

Inschrijven?