achtergrondafbeelding
Header afbeelding

Groot Boeschoten Trail & Walk

Boeschoten / Camping De Zanderij

Evenement

Groot Boeschoten Trail & Walk

Datum
Zaterdag 23 september 2023

Begintijd
09:00

Eindtijd
17.00

Hardlopen in de Natuur.

De schaapskooien van Groot- en Klein Boeschoten bevinden zich sinds 1800 in dit deel van de Veluwe aangrenzend aan het dorp Voorthuizen alwaar vandaan de Start-Finish zich bevindt. Wij hebben gekozen om dit rijksmonument als logo te gebruiken voor deze Trailrun & Walk van Cairn Trails & Adventures. Een mooi verhaal al vóór de start. Alle afstanden komen langs deze unieke natuurplaats. Makkelijk bereikbaar voor support en bezoekers. Een verzorgingspost zal worden ingericht net nabij de schaapskooi.

Welkom bij de 4e editie van deze uitdagende Veluwse CAIRN TRAIL met diverse afstanden voor beginners en ervaren lopers. Natuurlijk onze stoere serie KidsTrails doet ook Voorthuizen aan.

Zaterdag 23 september 2023 met start- en finish ingericht op de gezellige familie-camping de Zanderij even buiten Voorthuizen, entree van de Veluwe in het Natuurgebied Groot Boeschoten, in beheer bij Staatsbosbeheer Veluwe met de bekende Schaapskooi als onderdeel, logo en naamgever van ons evenement. Alle faciliteiten als douche en zwembad zijn tevens gratis te gebruiken door deelnemers aan de Groot Boeschoten Trail 2023. (uiteraard rekening houdend met de gestelde huisregels van onze gastheer)

De CAIRN WALK 17 km en de 38 km TRAIL welke deels (10km) op eigen navigatie moet worden volbracht, blijven deel van het programma. De WALK is er voor de sportieve wandelaar en voor trailrunners die graag een ruimere tijdslimiet ervaren tijdens hun wedstrijd.

Voor meer informatie kijk op:
Facebook
cairnadventures.nl