achtergrondafbeelding
Header afbeelding

Groot Boeschoten Trail & Walk

Boeschoten / Camping De Zanderij

Evenement

Groot Boeschoten Trail & Walk

Datum
Zaterdag 23 april 2022

Begintijd
09:00

Eindtijd
17.00

Hardlopen in de Natuur.

De schaapskooien van Groot- en Klein Boeschoten bevinden zich sinds 1800 in dit deel van de Veluwe aangrenzend aan het dorp Voorthuizen alwaar vandaan de Start-Finish zich bevindt. Wij hebben gekozen om dit rijksmonument als logo te gebruiken voor deze Trailrun & Walk van Cairn Trails & Adventures. Een mooi verhaal al vóór de start. Alle afstanden komen langs deze unieke natuurplaats. Makkelijk bereikbaar voor support en bezoekers. Een verzorgingspost zal worden ingericht net nabij de schaapskooi.

De 3e editie op zaterdag 23 april 2022 bevat een programma met diverse afstanden voor beginnende-  en ervaren Trailrunners en dit jaar ook wandelaars.

Nieuw is de Cairn-WALK van 17 km.
9 | 17 | 28 | 38* kilometer CAIRN TRAIL
17 kilometer CAIRN WALK
*= 10 km op basis van GPX, zonder markering!

De Stoere Kidstrail is een waar “feestje” in deze sport voor de allerkleinsten maar ook voor de supporters. Inmiddels een begrip van onze evenementen geworden. Met de Stoere Kids Trails willen we ons enthousiasme voor de sport al vroeg op kinderen overbrengen. De route van de kidstrail is grotendeels afgezet met markeerlint en er is alle ruimte voor ouders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes om aan te moedigen. Na de finish kunnen alle kinderen ‘plonzen’ in het schitterende nieuwe zwembad van Camping de Zanderij. Een zwemkaartje is bij de prijs inbegrepen. Er zal gestart worden in 2 verschillende leeftijdscategorieën, die 1 of 2 rondes van ongeveer 600 meter lopen.
cat. Kinderen t/m 7 jaar
cat. Kinderen 8 t/m 12 jaar
De kinderen krijgen als beloning voor hun prestatie een fraaie medaille en een lekkernij van Restaurant Flavours op camping de Zanderij.

Voor alle afstanden is er volop afwisseling in parcours opbouw. De entree van de Veluwe, zoals Voorthuizen op de kaart staat, heeft direct in het aangrenzende bosgebied een avontuurlijke diversiteit van mogelijkheden. Deelnemers van de eerste edities waren opvallend verrast door de afwisseling in het parcours. De routes worden uitgezet door het ervaren MTB team  – parcoursbouwers van Cairn Trails & Adventures. Alle routes zijn gemarkeerd op de wijze zoals je mag verwachten van een Cairn trail; opvallend maar zonder overlast voor andere recreanten, overzichtelijk en nauwkeurig. Tijdens een laatste briefing nét voor de start ontvang je de laatste belangrijke details m.b.t. jouw gekozen afstand. De bekende fluor-gele markeerpijlen van CAIRN zullen het volledige parcours markeren. I.v.m. milieuoverweging maken wij geen gebruik van plastic markeerlint.

Voor meer informatie kijk op:
Facebook
cairnadventures.nl