achtergrondafbeelding
Header afbeelding

Bluegrass Festival

De Eng

Evenement

Bluegrass Festival

Datum
Donderdag 26 mei 2022 t/m zaterdag 28 mei 2022


Fun, food and friends!

De drie F’s voor een goed feest! En wij van European Bluegrass Voorthuizen weten hoe we dat moeten organiseren!

Dit jaar vindt in Voorthuizen misschien wel de grootste Bluegrass Picking Party ooit in Europa plaats. Drie dagen lang verzamelen liefhebbers zich om te genieten van de muziek waar we zo enorm van houden! Onze camping wordt opgezet rond het Ontmoetingscentrum De Eng, waar goed eten wordt geserveerd en een Picking Party Podium beschikbaar is voor bands om te spelen. Overal op de camping klinkt muziek van jamsessies. Iedereen kan meedoen. Pak je instrument en sluit je aan bij de jamsessie van je keuze!

Voorthuizen en Barneveld bieden een variëteit aan bars en restaurants. In verschillende horeca zullen bands weer de bekende Live Gigs in Town verzorgen, net als bij ons reguliere festival. Kijk dus naar de planning voor een lekker avondje uit eten met live bluegrass muziek in een van de deelnemende horecagelegenheden. We werken ook weer samen met onze Trade Show contacten om een plek te creëren waar zij hun waren kunnen presenteren. Dus ben je op zoek naar bepaalde accessoires of misschien zelfs een heel nieuw instrument, dan is dit de plaats waar je moet zijn.

Samen jammen helpt je al om te leren en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Maar misschien vind je wel iemand die bereid is om samen met je te gaan zitten voor een privé les. Onze camping voorziet in basis faciliteiten voor een degelijk verblijf. Er is een beperkte stroomvoorziening en er zijn toilet- en douche faciliteiten. Parkeer je camper of zet je tent op, pak je instrument en het plezier kan beginnen!

Datums: 26, 27 en 28 mei 2022
Locatie: Ontmoetingscentrum De Eng, Rochetstraat 2, Voorthuizen

Tot ziens in Voorthuizen!
Kijk voor meer informatie op de website of Facebookpagina van de organisatie.