Bier & Blues Festival

zaterdag 7 september
20:00 uur
De Eng

Op 7 september vindt voor de derde keer het Bier&Blues Festival plaats, natuurlijk weer in Voorthuizen, en opnieuw in De Eng.

In een uitermate gezellige sfeer van een dorpsfeest wordt je verrast door live muziek en geniet je van het beste lokaal gebrouwen bier. Met de opbrengst steunen we dit jaar maar liefst twee goede doelen: World Servants en Rally for Kids. Een extra goede reden om direct alvast kaartjes te bestellen!

Ook dit jaar krijg je weer een uniek proefglas bij je kaartje cadeau. En natuurlijk zijn ook de afvink-bierviltjes weer aanwezig zodat je niets hoeft te missen.

Ook qua muziek is er genoeg om van te genieten. Natuurlijk staat OldDog op het podium maar ook de Chicken Session band gaat dit jaar de tent op z’n kop zetten. En op veler verzoek zijn KJ & The Bluesmonks ook weer van de partij. En dat is nog niet alles!

Dus… zowel op muzikaal als op bier-technisch vlak belooft het dit jaar een extra mooie editie te worden! Via onze social media blijf je op de hoogte van alle deelnemende bierbrouwers en bands.

Kaartjes bestel je op www.bierenbluesfestival.nl

Op zoek naar iets anders?

Wat dacht je bijvoorbeeld van onze routes?
Bekijk hier alle fiets- en wandelroutes in de regio Voorthuizen.