achtergrondafbeelding
Header afbeelding

Zomeravondconcert Cantare

Dorpskerk Kerkstraat

Evenement

Zomeravondconcert Cantare

Datum
Zaterdag 2 juli 2022

Begintijd
20:00

Mannenensemble Cantare o.l.v. André van Vliet geeft op D.V. zaterdag 2 juli 2022 een Zomeravondconcert in de Dorpskerk te Voorthuizen. Medewerkenden aan dit concert zijn Marco den Toom (orgel), Jan Lenselink (vleugel) en Daniëlle van Laar (dwarsfluit).

Mannenensemble Cantare bestaat uit een groep enthousiaste mannen met verschillende achtergronden die één ding gemeen hebben en dat is hun passie voor zingen. Onder leiding van André van Vliet zijn ze bereid om door hard te werken, het muzikale niveau op een zo hoog mogelijk peil te brengen. Ze mogen zingen van de rijke boodschap van Gods genade en zo de lofzang gaande houden.

Het gevarieerde programma tijdens dit concert heeft de thema’s: gebed, bemoediging, lofprijzing en verlangen. Het beloofd een mooie avond met Cantare, de musici (Marco, Jan, Daniëlle), solisten van Cantare, samenzang met Marco den Toom als begeleider achter het orgel en enkele instrumentale intermezzo’s.

U bent van harte welkom bij dit prachtige concert. De toegang is vrij, er wordt een collecte gehouden voor de onkosten. Aanvang concert: 20:00 uur (kerk open: 19:30 uur). Adres: Kerkstraat 35 te Voorthuizen.

Wilt u meer weten over Cantare kijk dan op ons YouTube kanaal, onze Facebook pagina of op onze website: www.mannenensemblecantare.nl.