achtergrondafbeelding
Header afbeelding

Proefrondje

Voorthuizen

Evenement

Proefrondje

Datum
Zaterdag 5 maart 2022

Begintijd
13:00

Eindtijd
17:00

Maak een verrassend culinaire wandeling en steun de lokale horeca!

Wat houdt dat in?
Je combineert een mooie wandeling door Voorthuizen met lekkere hapjes van lokale horeca. De wandelingen zijn verschillend van lengte en kunnen eventueel ook op de fiets afgelegd worden.

Hoe werkt dat dan?
Je loopt een uitgestippelde route door Voorthuizen en kan met jouw deelnamebewijs verschillende gerechten bij lokale horecagelegenheden op de route afhalen. Per mail ontvang je jouw persoonlijke start locatie en deelnamebewijs. Ook voor een (alcoholvrij) drankje wordt gezorgd. Laat je verrassen!

Deelnemers
– Lounge 3
– Bunckman
– Sushi Garden
– De Heuveltjes
– De Eng
– Gigi’s
– Wijntje
– De Moriaan
– De Lindeboom

Wat kost dat?

Proefrondje Voorthuizen kost €37,50.
Je krijgt in totaal 7 kleine gerechten (€5 per gerecht) en een drankje. Dit bedrag gaat volledig naar de horecagelegenheden die hieraan meewerken.

Wanneer?
Zaterdag 5 maart tussen 13.00 en 17.00 uur. Je wordt door ons in een startslot ingedeeld. Zo proberen we de drukte op de routes te spreiden!

Zit het vol?
Er kunnen maximaal 150 deelnemers meedoen.

Regels?
Voor aanvang ontvang je een persoonlijke startlocatie bij een horecagelegenheid waar jouw wandeling begint. De route tussen de verschillende locaties mag je natuurlijk naar eigen inzicht aanpassen.

Wij vragen je om vooral niet te blijven hangen bij een horecagelegenheid. Houd het corona-proof. Bij de gerechten/hapjes wordt er rekening mee gehouden dat je deze wandelend op moet kunnen eten. Doe de restanten netjes in de prullenbak. Pro-tip: neem een afvalzakje en eventueel paraplu mee!

En kinderen?
Kinderen kunnen natuurlijk ook mee. Je bestelt dan dezelfde gerechten voor de kinderen of zij kunnen met jullie mee eten.

Voor meer info kijk op proefrondje