achtergrondafbeelding
Header afbeelding

Koningsnacht (Davina Michelle & Queen Mania)

Oranjeterrein

Evenement

Koningsnacht (Davina Michelle & Queen Mania)

Datum
Friday 26 April 2019

Begintijd
20:00

Eindtijd
00:00

Ook voor de komende Koningsnacht heeft de Oranjevereniging Voorthuizen weer 2 topacts naar Voorthuizen weten te halen!

DAVINA MICHELLE

Davina Michelle combineert pop en soul tot een smaakvolle mix om op elk moment van de dag van te genieten. Haar doel is om herkenbare muziek te maken die mensen beïnvloed en energie geeft.

QUEEN MANIA

De Italiaanse tribute band Queenmania geldt als een van de allerbeste Queen acts van Europa. Al geruime tijd is deze magistrale Queen Tributeband zeer succesvol!
Met talrijke en buitengewoon geslaagde tour optredens in heel Europa wordt het publiek overal opgezweept bij grote concerten o.a. in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Tsjechië, en in Engeland, het thuisland van Queen. Ze maakten daar zoveel indruk met hun show, niet alleen door de ongelofelijk sprekende uiterlijke gelijkenis van Freddie Mercury en frontman Sonny Ensabella, maar ook nog eens door zijn fenomenale zang en performance, dat de band meteen werd uitgenodigd op de International Queen Convention.

Het gemis van Freddie Mercury zal altijd blijven, maar door de verbluffende presentatie, performance en show van Queenmania, zal het even zijn alsof Freddie zelf wederom op het podium staat en de menigte toezingt met de grote bekende Queen hits , “We Are The Champions”, “We Will Rock You”, “Radio Gaga”, “I Want To Break Free” en natuurlijk “Bohemian Rhapsody”!

De kaartverkoop start per 2 januari 2019 / leden op vertoon van lidmaatschap hebben vrij toegang
Locatie: Oranjeterrein aan de Roelenengweg

Voor meer informatie kijk op: oranjeverenigingvoorthuizen.nl