achtergrondafbeelding
Header afbeelding

Koningsnacht Samantha Steenwijk & The Dirty Daddies

Oranjeterrein

Evenement

Koningsnacht Samantha Steenwijk & The Dirty Daddies

Datum
Woensdag 26 april 2023

Begintijd
20:00

Eindtijd
00:00

Ook voor de komende Koningsnacht heeft de Oranjevereniging Voorthuizen weer 2 topacts naar Voorthuizen weten te halen!

Samantha Steenwijk
Samantha Steenwijk is één van Nederlands bekendste volkszangeressen en krijgt grote nationale bekendheid door haar deelname aan The Voice of Holland waar ze uiteindelijk de finale behaalt. Samantha is door haar spontane persoonlijkheid en dijk van een stem zeer geliefd bij het publiek. Zij weet als geen ander grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te halen.

Het grote publiek bereikt ze tijdens haar deelname aan het achtste seizoen van The Voice of Holland, waar ze in 2018 de tweede plek behaalt. Haar auditienummer ‘Ik leef mijn eigen leven’ bereikt binnen no-time de nummer 1 positie in de Nederlandse iTunes hitlijst. Steenwijk’’’s eerste single na The Voice of Holland is ‘Mama’. Eind 2018 wordt de single uitgebracht en binnen 1 dag behaalt ze de nummer 2 positie in de iTunes Hitlijst.

Na haar avontuur in de Voice of Holland volgt het succes snel. Ze verkoopt grote shows uit en reist het hele land door om de bühne te betreden. Niet alleen met haar zangkunsten breekt ze door, ook is ze door haar spontane persoonlijkheid veel op televisie te zien. Samantha is onder andere te zien in The Masked Singer, Dancing With The Stars en De Verraders. Ook was Samantha te zien als jurylid van de zoektocht K2 zoekt K3 en Secret Duets.


The Dirty Daddies
The Dirty Daddies is dé ultieme 7-koppige hitmachine en is al jaren de natte droom van al je zintuigen!  Vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard: het witte feest-leger blijft zinderen en verbluffen. Jouw reddingsboei van liefde in een zondvloed aan hits midden in een tornado aan wonderschone showelementen. Om te ontdekken wat The Dirty Daddies zo uniek maakt, zul je toch echt zelf een show moeten bijwonen. Klim bij elkaar op de nek, zing je schor en dompel je onder in zo’n nacht die je normaal alleen in films ziet.

Wees welkom, wees voorbereid en wees verbaasd!

 

De avond wordt traditioneel afgesloten met een grote vuurwerkshow

De entreekaarten zijn vanaf 1 april online te koop via https://www.oranjeverenigingvoorthuizen.nl/tickets/
Voorverkoop € 22,50
Prijs aan de kassa € 25,00
Leden op vertoon van E-ticket 2023 gratis toegang

Kassa open vanaf 18:00 uur

Locatie: Oranjeterrein aan de Roelenengweg.

Voor meer informatie kijk op: oranjeverenigingvoorthuizen.nl