achtergrondafbeelding
Header afbeelding

Koningsnacht Lisa Loïs + Dare Devils

Oranjeterrein

Evenement

Koningsnacht Lisa Loïs + Dare Devils

Datum
Dinsdag 26 april 2022

Begintijd
20:00

Eindtijd
00:00

Ook voor de komende Koningsnacht heeft de Oranjevereniging Voorthuizen weer 2 topacts naar Voorthuizen weten te halen!

Lisa Loïs (Theatertour Lisa Loïs sings Adele)
Lisa Loïs is een Nederlandse zangeres bekend van het winnen van X Factor in 2009, een veelvoud aan gouden en platina records en een tweemaal zeer succesvolle theatertour Lisa Loïs sings: Adele. Door haar krachtige, warme en internationale geluid zou men niet denken dat ze Nederlands is, maar niets is minder waar. Dat Lisa Loïs meer is dan zomaar een winnares van een talentenjacht bleek wel toen het nummer waarmee ze X Factor won, Hallelujah, 10 weken op nummer 1 in de Single Top 100 belandde. Daarmee behaalde ze een record, namelijk volgens het Guinness Book of World Records de langste nummer 1 hit notering van een talentenjacht ooit. Het is geen verrassing dat deze song dubbel platina werd.


Dare Devils
Een donderslag bij heldere hemel! Sterrenteam Daredevils knalt door de geluidsbarrière en laat daarbij een spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter. Bereid je voor op een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten. Zet je schrap, bestel zoveel mogelijk drank en zoek dekking: er is een duivelse tornado in aantocht!

De avond wordt traditioneel afgesloten met een grote vuurwerkshow

De entreekaarten zijn vanaf 1 april te koop bij AH Voorthuizen, The Phonehouse Voorthuizen en Van de Kamp Woninginrichting.
Voorverkoop € 22,50
Prijs aan de kassa € 25,00
Leden op vertoon van E-ticket 2022 gratis toegang

Kassa open vanaf 18:00 uur

Locatie: Oranjeterrein aan de Roelenengweg.

Voor meer informatie kijk op: oranjeverenigingvoorthuizen.nl