achtergrondafbeelding
Header afbeelding

Kinderkleedjesmarkt [AFGELAST]

Hoek van den Berglaan - Koninginnelaan

Evenement

Kinderkleedjesmarkt [AFGELAST]

Datum
Dinsdag 19 juli 2022

Begintijd
13:00 uur

Eindtijd
18:00 uur

HELAAS…..
We hebben moeten besluiten om de 1e Voorthuizer Braderie + Kinderkleedjesmarkt voor morgen te moeten annuleren. Er hebben vandaag en vanavond veel kraamhouders afgezegd en het risico van met verwachtte hitte is te groot voor alle partijen om er een mooie en veilige Voorthuizer Braderie van te maken zoals hij zou moeten zijn.

Volgende week dinsdag is de 1e van de 5 Voorthuizer Braderieën _ Kinderkleedjesmarkt, we gaan er vol voor om een mooi evenement neer te zetten.

De gekochte kaarten kunnen bij de Bruna Voorthuizen omgeruild worden voor een andere datum. Houd er wel rekening mee dat er een beperkt aantal kaarten beschikbaar is.

 

 

In de maanden juli en augustus trekken ruim 35.000 vakantiegangers naar ons mooie Veluwse vakantiedorp. De braderie wordt iedere zomer gehouden op en rond het Bunckmanplein, midden in ons centrum. Bij deze braderie dagen is er ook plaats gemaakt voor de kinderen, de handelaren in spé. In de leeftijd van 6 t/m 14 jaar kunnen zij hun spulletjes verkopen op een kleedje bij de Kinder Kleedjesmarkt. Deze vindt plaats op de hoek van de v.d. Berglaan en Koninginnelaan van 12:00 tot 17:00 uur. Opbouwen mag vanaf 11:00 uur, iedereen die er voor 11:00 uur staat wordt verwijderd van het grasveld.

De kaarten hiervoor zijn € 3,00 per kind, per dag, per kleedje. Als er 2 kinderen gaan zitten mogen ze dus allebei hun eigen kleedje neerleggen. De kaarten kunnen niet gereserveerd of geruild worden en zijn medio mei verkrijgbaar bij de BRUNA VOORTHUIZEN
Bij aankoop van kaarten voor 5 weken, de 6e gratis!

In 2022 op de volgende dinsdagen:
– 19 juli
– 26 juli
– 2 augustus
– 9 augustus
– 16 augustus
– 23 augustus