achtergrondafbeelding
Header afbeelding

Kerstsfeer in Voorthuizen

Centrum Voorthuizen

Evenement

Kerstsfeer in Voorthuizen

Datum
Zaterdag 18 december 2021

Begintijd
09:00

Eindtijd
17:00

UPDATE…
De OVV heeft omdat de traditionele Voorthuizer Kerstmarkt dit jaar niet door kan gaan een mooi alternatief bedacht, Kerstsfeer in Voorthuizen.

Op zaterdag 18 december zal het centrum in mooie kerstsferen omgetoverd worden, in het centrum zullen diverse mobiele activiteiten te zien en horen zijn,aan de Hoofdstraat staan vele kerstbomen en de sfeervolle etalages en de acts maken het plaatje compleet.

De zaterdag Markt Voorthuizen duurt deze dag niet tot 13:00 maar staat er tot 15:00 uur

Winter Wishes
Eens in het jaar herrijst deze dame uit de sneeuw van het koude noorden. Met een betoverend mooi kostuum van fonkelende verlichting en een staf waaruit zij sneeuw kan laten verschijnen brengt zij licht in de donkere dagen voor Kerst. Een stijlvolle Kerstact in stemmig wit met een presentatie dat ijs doet smelten. Winter Wishes verzorgt met haar jazzy Kerstrepertoire uw Kerstgedachte en wanneer u van haar een persoonlijke Kerstboodschap ontvangt geeft zij u iets blijvends mee voor de Kerst.


Arrenslee
Wapperende manen, dansende pluimen, dampende paarden, kletterende hoeven en rinkelende bellen… Een rit in de arrenslee van Stalhouderij Wijnand Hazeleger is een unieke ervaring. De arrenslee wordt bestuurd door de Kerstman zelf. De Friese paarden dragen hun rinkelende bellentuigen met fraaie rode pluimen en op de arreslee liggen warme bontkleden waar de passagiers heerlijk zacht op kunnen zitten. Maak met het gezin een gratis rondrit door het centrum!


Boswachter Bennie

Ook Boswachter Bennie zal aanwezig zijn tijdens deze dag. Wat hij gaat doen? Dat blijft nog even een verrassing.

De lokale ondernemers staan voor u klaar. Tot zaterdag 18 december in het centrum van Voorthuizen!