achtergrondafbeelding
Header afbeelding

Mini Boeldag

Hoofdstraat 142 + Nieuwe Voorthuizerweg 15A

Evenement

Mini Boeldag

Datum
Zaterdag 27 november 2021

Begintijd
09:00 uur

Eindtijd
13:00 uur

Op zaterdag 27 november om 09:00 uur start de jaarlijkse Mini-Boeldag in en om de Gereformeerde Kerk in Voorthuizen. Dit is de knusse winterversie van de grote Boeldag die afgelopen september werd gehouden.

Zoals altijd staat de Mini-Boeldag garant voor een gezellige markt waar u kunt snuffelen in allerlei rommelmarkt waar. Tijdens de Mini-Boeldag worden binnen en buiten de echte winterspullen uitgestald zoals o.a. Sinterklaascadeautjes  (speelgoed en knuffels) en kerstartikelen, winterkleding, gezelschapsspelletjes, schaatsen, kaarsen en andere wintersfeerverlichting. Natuurlijk ook met de traditionele Boeldag-oliebollen volgens eigen recept. En op deze dag staan een aantal van onze vrijwilligers weer klaar met spons en (milieuvriendelijk) sop om de auto’s van de bezoekers – tegen betaling- weer te laten stralen. Evenals andere jaren is de opbrengst voor een goed doel. De opbrengst van de Mini-Boeldag 2021 wordt besteed aan een kerstcadeau voor de aan de kerk verbonden basisscholen.

En speciaal op 27 november verkopen we ook nog meubels aan de Nieuwe Voorthuizerweg 15A.

Openingstijden Mini Boeldag én meubelverkoop: tussen 09:00 en 13:00 uur.
Locaties: Hoofdstraat 142 + Nieuwe Voorthuizerweg 15A Nijkerk

De volgende extra maatregelen moeten in acht worden genomen: Buiten bij de ingang vindt er een controle op het corona toegangsbewijs plaats en binnen is het dragen van een mondkapje verplicht.