achtergrondafbeelding
Header afbeelding

Floralia Bloemencorso

Centrum Voorthuizen

Evenement

Floralia Bloemencorso

Datum
Zaterdag 16 september 2023

Begintijd
14:30 uur

Eindtijd
00:00 uur

Op 16 september barst Voorthuizen voor het 90e jaar van bloemen en gezelligheid! Laat je verwonderen door de adembenemende bloemencreaties die door de straten van Voorthuizen trekken in een muzikale en gezellige optocht. Prachtige praalwagens, opgebouwd uit duizenden bloemen, zijn met zorg en precisie opgebouwd door vele Voorthuizenaren.

Om 14:30 vertrekt de eerste optocht door de straten van Voorthuizen. Geniet van prachtige praalwagens, muziek en meer! Om 20:00 is de tweede rondgang, hierbij zijn alle wagens verlicht. Een hele ervaring waarbij de creaties tot leven komen!

Naast het bloemencorso biedt Floralia een breed scala aan activiteiten voor jong en oud. Wandel over de sfeervolle braderie en ontdek op zaterdag of zondag de fietsroute door heel Voorthuizen langs prachtige dahlia mozaïeken en versierde straten. Voor de jongste bezoekers zijn er speciale kinderactiviteiten, zoals schminken, een ballonkunstenaar en goochelshows! De dag wordt afgesloten met een corsofeest op het plein.

De optocht- en fietsroute kan je hier vinden
Benieuwd hoe je het evenement kan bereiken en waar je kan parkeren? Kijk dan hier

Kijk voor meer informatie op: floraliavoorthuizen.nl