achtergrondafbeelding

Voorthuizen Straalt

Op zaterdag 8 april 2017 houdt Voorthuizen voor de 4e keer ‘Voorthuizen Straalt’. Een mooi evenement om het nieuwe toeristenseizoen in te luiden. Voor alle inwoners ook weer een stralende dag vol activiteiten, muziek en optredens.

Het thema is dit jaar ‘Kelten’. De commissie van Voorthuizen Straalt en de OVV zijn achter de schermen druk bezig om dit thema verder uit te werken en leuk aan te kleden.

De vierde editie van Voorthuizen Straalt wordt een dag bomvol activiteiten, zoals presentaties, optredens, koren, doedelzakken, een braderie en kleedjesmarkt. Het Bunckmanplein is het centrale plein waar zich die dag alles concentreert. Daar komt ook een centrale plek voor kinderen met kinderactiviteiten, zoals een speurtocht, schminken en knutselen. Op het Horecaplein komt een Ondernemersplein, een podium voor ondernemers om zich te presenteren en hun producten en diensten te laten zien. Leden van de OVV kunnen er gratis staan. De braderie is rond de Koninginnelaan/Van Den Berglaan.” Tevens is er een standwerkersconcours in de Hoofdstraat.

Onderdeel van Voorthuizen Straalt is dit jaar het thema Kelten, bedacht door commissielid Bep Welters, met fotoshoots in Keltische kledij, een Keltisch dorp nabij de Van den Berglaan en bijzondere Highlander Games. Met buren, familie, collega’s of ander groep kun je meedoen aan deze gezellige spelen. Teams strijden om de eer en het is een mooie gelegenheid om buren of collega’s beter te leren kennen.

Voorthuizen Straalt, de dag van Voorthuizen om de opening van het nieuwe vakantieseizoen in te luiden. Op deze dag kan iedereen kennismaken met alles wat Voorthuizen te bieden heeft.

Voorthuizen Straalt is vooral een evenement om het nieuwe toeristenseizoen in te luiden en om Voorthuizen op de kaart te zetten te houden. Iedereen – inwoners van Voorthuizen en omgeving én toeristen – zijn welkom om kennis te maken met en te ontdekken wat Voorthuizen allemaal te bieden heeft. Een presentatie van bedrijven, sport-, hobby- en muziekverenigingen, campings, parken, noem maar op.

Wilt u meedoen aan de braderie die georganiseerd word? Neem dan contact op met Ansja Events.
Via deze link kan er ingeschreven worden.

Kijk op onderstaande link voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten :
Voorthuizen Straalt! Magazine