achtergrondafbeelding

Voortbruisen

Voortbruisen maakt het verschil!

Hulp bieden aan mensen die het écht nodig hebben. Senioren die zelden iets leuks te doen hebben de dag van hun leven bezorgen. Mensen die eenzaam zijn weer eens onder de mensen laten komen. Kinderen, die om welke reden dan ook beperkt zijn volop te laten genieten. Die er weer even tegenaan kunnen. Het welzijn van kinderen en ouderen voorop laten staan.

Dit is precies wat het evenement Voortbruisen doet! Maatschappelijke en lokale betrokkenheid vanuit het hart met goede doelen voor kwetsbare kinderen en ouderen.

Voortbruisen organiseert op zaterdag 11 juni een verrassingsdag voor kinderen en ouderen, die het als geen ander verdienen. Zij krijgen allemaal een onvergetelijke feestdag compleet met lunch. Meer dan 100 mensen zullen op deze bijzondere dag op de been zijn.

“Met een initiatief als Voortbruisen betrek je kwetsbare mensen ook bij de maatschappij. Hún maatschappij”

Derde editie Voortbruisen

Nu ‘Tropisch Zeumeren’

Inmiddels wordt het een traditie; in juni een leuke middag organiseren voor mensen, die eenzaam zijn en kinderen met een beperking onbezorgd laten genieten. In de avond doneert ondernemend Voorthuizen door een zitplaats af te nemen tijdens het ‘goede-doelen-diner’.

Op zaterdag 10 juni a.s. vindt overdag een bijzondere dag voor kinderen en ouderen in ’t Trefpunt plaats. Zij krijgen allemaal een onvergetelijke feestdag compleet met een heerlijke lunch aangeboden. Op zaterdagavond is het weer tijd voor het exclusieve 3-gangendiner; deze keer onder de noemer ‘Tropisch Zeumeren’ op Schateiland. Ondernemend Voorthuizen prikt op die avond een vorkje voor het goede doel. Net zoals voorgaande jaren zal de lokale horeca dit smakelijke diner verzorgen en uitserveren. De volledige opbrengst van die avond gaat naar twee prachtige lokale goede doelen:

* Een financiële bijdrage voor de aanschaf van de ‘BelevenisTafel’ voor zorgcentrum Nieuw Avondrust. Dit is een verplaatsbare, rolstoelvriendelijke tafel waar mensen gezamenlijk aan kunnen zitten en activiteiten uitvoeren. Deze bijzondere tafel biedt bewoners ontspanning, beleving én stimulering van het geheugen.

* Samen fijn even boodschappen doen of een uitstapje maken onder begeleiding van vrijwilligers? Het kan met de BoodschappenPlusBus van het Nationaal Ouderenfonds.

Wil je zeker zijn van een tropische avond met heerlijk eten? Reserveer dan je plaats. Aanmelden kan via: voortbruisen@gmail.com

U kunt ook uw bijdrage leveren aan dit prachtige evenement!
Klik HIER voor het sponsorfomulier.