achtergrondafbeelding
Header afbeelding

Veluwse Bokkentocht

Voorthuizen

Evenement

Veluwse Bokkentocht

Datum
Zondag 19 mei 2019

Begintijd
12:00

Op zondag 19 mei 2019 wordt voor het eerst de Veluwse Bokkentocht LENTE EDITIE gefietst!

Wat is de Veluwse Bokkentocht eigenlijk?
De Veluwse Bokkentocht is fietstocht over de Veluwe van zo’n 30 á 35 km. De fietstocht gaat door de Veluwse bossen, over het platteland en langs verschillende gezellige cafés/restaurants. In elk bedrijf wordt er een lente- of bockbier getapt en op vertoon van je Bokkentochtkaart krijg je een heerlijk hapje van het huis. De consumpties betaal je zelf. Bij elk café ontvang je een stempel en een volle kaart is een Veluwse Bokkenkruisje waard.

Tijdens de Lente editie zijn er maar liefst TWEE ROUTES waar je uit kan kiezen! Eén route door Ermelo, Nulde en Putten en één route door Voorthuizen, Garderen en Stroe (in samenwerking met Voorsche Bieren).

Deze mooie fietstocht is natuurlijk niet alleen voor bierliefhebbers maar ook voor liefhebbers van veel gezelligheid die liever wat anders drinken.

Kaarten voor de Veluwse Bokkentocht LENTE EDITIE zijn vanaf 21 april – 16.00 uur te koop voor € 10,00  en verkrijgbaar (route Voorthuizen) bij Cafe de Lindeboom te Voorthuizen en (route Ermelo) bij Cafe de Hazeburg te Ermelo. Hiervoor krijg je een routebeschrijving met stempelkaart, een lekker hapje in ieder café bij de eerste consumptie en het Veluwse Bokkenkruisje (bij 7 stempels).

Start is bij elk deelnemend café op zondag 19 mei tussen 12.00 en 14.00 uur.
Starten kan op ieder punt en hoeft niet in onderstaande volgorde gefietst te worden.
VOORTHUIZEN – GARDEREN – STROE ROUTE:
Voortsche Brouwlokaal / Beatrijs Hoeve (Voorthuizen)
Café de Lindeboom (Voorthuizen)
Restaurant Buitenlust (Voorthuizen)
Camping De Zanderij (Voorthuizen)
Ons Lagerhuys (Garderen)
Jacobushoeve (Stroe)
De Rotterdammer (Stroe)

Voor meer informatie kijk op veluwsebokkentocht.nl