achtergrondafbeelding
Header afbeelding

Rommelmarkt Ichtuskerk

Tromplaan 8 Voorthuizen

Evenement

Rommelmarkt Ichtuskerk

Datum
Zaterdag 25 mei 2019

Begintijd
09:00

Eindtijd
15:00

In en om de Ichthuskerk aan de Tromplaan in Voorthuizen wordt op zaterdag 25 mei weer de jaarlijkse rommelmarkt gehouden. De opbrengst is zoals altijd voor een groot deel voor het onderhoud van onze kerk en voor een kleiner deel voor een diaconaal doel. Dit jaar is dat bestemd voor Perron 16, een plek waar mensen die daar behoefte aan hebben eens kunnen binnenlopen voor een kop koffie en een praatje.

We hebben al weer de nodige spullen binnen gekregen die bij een volgende eigenaar weer aan een tweede leven kunnen beginnen, zoals: kleding, schoenen, potten en pannen, servies en glazen, huishoudelijke (elektrische) artikelen, lampen, CD’s en DVD’s, boeken, speelgoed, curiosa, bloemen en vazen, bloempotten, meubels, campingartikelen en u kunt ervan uitgaan dat deze opsomming niet helemaal compleet is.

Verder is er het Rad van Fortuin, waar u mooie prijzen kunt winnen, zoals ook bij het envelop trekken.Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd: u kunt koffie, thee of frisdrank kopen en bij het naar huis gaan nog een zak met lekkere oliebollen meenemen of gerookte vis van de visboer die weer aanwezig zal zijn.

Komt u ook even kijken of u iets van uw gading kunt vinden? De hekken gaan om 9.00 uur open en om 15.00 uur gaan we opruimen.Wilt u alstublieft uw hond thuis laten? Voor het dier is die grote drukte niet prettig en er is altijd een kans dat iemand over het dier of over de lijn struikelt.

Locatie: Tromplaan 8, Voorthuizen