achtergrondafbeelding
Header afbeelding

Meer voor Mannen dag

Centrum Voorthuizen

Evenement

Meer voor Mannen dag

Datum
Zaterdag 16 juni 2018

Een dag vol met brute, stoere mannen dingen in het centrum van Voorthuizen.

De Meer voor Mannendag. De naam zegt het al, een dag samengesteld met iets meer aandacht voor de mannen en grote jongens die in het dorp zijn op de zaterdag voor Vaderdag. Twee jaar geleden voor het eerst met helaas een paar keer een flinke regenbui die de pret een beetje drukte dus dit jaar gaan we voor een droge editie!

Er is enorm veel te doen in het centrum en daar iets buiten. Het programma begint rond 9:00 uur tot 17:00 uur maar de nadruk ligt op 10:00 tot 16:00 uur.
Een kleine opsomming:
– Diverse mooie auto’s door het dorp heen, van luxe tot zeer sportief waaronder bijvoorbeeld een Porsche GT3, Porsche 911 3.8 Carrera S, diverse Mercedessen een gave Dodge Custom Royal  Lancer uit 1956, en meer.
– Een aantal Dragrace auto’s die naar Voorthuizen komen
– The Razor’s Edge Tracktorpulling Team uit Voorthuizen (onder voorbehoud)
– Trikes waar zelf ook onder begeleiding van Trikeverhuur De Veluwe mee gereden kan worden voor de gelukkige bezoekers.
– Quads
– Een originele Crashtender 6×6, een ex airport brandweerauto (laten we hopen dat we hem die dag zelf niet nodig hebben)

Verder is er een heus jacht in het dorp aangemeerd waar je het eens van erg dichtbij kan bekijken. Naast kijken zijn er ook veel dingen te doen zoals:
– biercake proeven bij Bakkerij Schuiteman
– klushulp vanuit de Hubo XL Camper.
– Demonstraties en proeflessen op de schietbaan van De Luchtschutters in ’t Trefpunt

Hoor & Zie heeft een Mannentocht samengesteld waarbij de deelnemers langs verschillende punten geleid worden waar speciaal voor deze dag een extra twist is toegevoegd aan deze mooie wandel- en fietsroutes. Ook staat er een graafmachine met een bult zand klaar waarbij de bezoekers zelf eens aan de hendels mogen zitten om te zien hoe dit werkt, door Bert van Meerveld.

Maar er is meer. We mogen van v/d Tweel Groep het oude pand van de Albert Heijn gebruiken voor wat binnen activiteiten zoals Airsoft (lijk op paintball maar dan zonder verfvlekken) voor de bezoekers vanaf 18+ en voor alle leeftijden hebben we ook Dodgebow. Daarbij gaan 2 teams strijden met pijl en boog waarbij de pijl een veilige rubberen dop heeft. Hiervoor is een parcours aangelegd met div. obstakels. Dit in samenwerking met Airsoft De Veluwe. En als je deelneemt aan de boxwedstrijd bij Van Beek Mode, maak je kans op een gesigneerde Limited Edition boxer met handtekening van Rico Verhoeven. Voor enkele activiteiten net buiten het centrum hebben we in samenwerking met Aéen Exclusieve Automobielen een pendelbus geregeld die de bezoekers overal heen kan brengen volgens het schema.

De klapper van dit jaar is wel de helicopter-aktie te noemen. Er zijn deze dag 2 heli’s die klaar staan om mensen voor een klein bedrag een rondje Voorthuizen vanuit de lucht meeneemt. Vaak kosten dit soort trips zo’n € 120,- of meer. Uitsluitend tijdens de meer voor mannen dag wordt de vlucht aangeboden voor maar € 60,- p.p. voor een vlucht van zo’n 10 minuten. Genoeg om een leuke ronde te maken over het gezellige dorp en evt. je eigen huis. Alle vluchten vertrekken vanaf het speciaal voor deze dag ingerichte vliegveld van Voorthuizen aan de Wikselaarseweg, aan de noord kant t.h.v. de hoek met de Bakkersweg. Alle vluchten zijn in tijdblokken ingedeeld dus je hoeft niet lang te wachten na het inchecken om op te stijgen. VOL = VOL

Het complete programma is op de dag zelf ook via het grote MVB Verhuur scherm in het centrum te zien. Plan dus nu een dagje vrij op zaterdag 16 juni want je hebt nu een erg goede reden om eens samen de boodschappen te doen! Plezier gegarandeerd!