achtergrondafbeelding
Header afbeelding

Kerstconcert Charis Music

De kandelaar

Evenement

Kerstconcert Charis Music

Datum
Zondag 24 december 2017

Begintijd
10.00 uur

Charis Music treedt op 24 december in Evangeliegemeente De Kandelaar op met een energiek en toegankelijk kerstconcert. Ze maken gebruik van eigentijdse liederen, verschillende muziekstijlen (ook popmuziek) en een live performance met licht en geluid. Op bijzondere wijze nemen zij je mee in het kerstverhaal en zorgen voor een moment van verdieping en bezinning.

Dit jaar zal het kerstconcert in het teken staan van het thema ‘blessings’. Zegeningen waarmee ons leven gevuld is, maar die we niet altijd zien of waar we niet altijd bij stilstaan, bijvoorbeeld omdat we het moeilijk hebben. Een krachtig thema aan de hand waarvan we het kerstfeest samen willen vieren! Kortom: het wordt een bijzondere, energieke en feestelijke ochtend. Toegang is geheel gratis!

Charis Music is een jong en dynamisch koor onder leiding van Chiel Naber. Ze zijn bevlogen zangers, zangeressen en muzikanten die met elkaar professionele en toegankelijke wijze het evangelie willen brengen. Kijk voor meer informatie op www.charismusic.nl.